Kérdése van? Hívjon minket! [+36-20/514-6350]

Webshopunk folyamatos fejlesztés alatt áll!

HORGÁSZ SZTORIK

Pásztor Szabolcs fagyos horgászata

Pásztor Szabolcs
2022.05.24 11:30
Pásztor Szabolcs fagyos horgászata
Pásztor Szabolcs fagyos horgászata

A hosszú hétvégét kihasználva én is horgászbotot ragadtam, méghozzá a Kiskunhalason található Tóth-tóra látogattam el.
Érkezéskor láttam, hogy a tó felszínének nagy részét az éjszaka képződött jég borítja. De sem a látvány sem a - 8 fok nem tántorított el aznapi célomtól.

Kipakolást követően az új etetőanyagok, csalik, spray-k és gélek kerültek a tálcára, de természetesen a már jól bevált régi és új csalik is.

Nekem a "Prémium Halas" Method Mixre esett a választásom, mely beltartalmi értékeinek köszönhetően az év minden szakában fogósnak bizonyult. A reggeli jegesedés és a spicc gyűrűk befagyásának kezdeti nehézségeinek leküzdése után, elkezdtem tesztelni az újdonságokat. Az első dobást követően 2 percen belül jelentkezett az első ponty, ami a 

hófehér már-már sokak kedvencévé vált alma-vajsav Waftersre csábult el. Majd a sárgabarack-banán (narancssárga-citromsárga) színű Wafters adta jól a halat.

A nap végére összesen 26 db ponty és 11 db kilós kárász tette tiszteletét nálam. A pontyok között voltak fiatal példányok is, de az összes halnak nagyon örültem, a kilóstól egészen az 5-6 kilósig.


A gélek közül kiemelném a tűzőszúnyogost és az ananászost.

Ma ezek vonzották a halakat mágnesként, egymás után érkeztek! Nagyon szuper élmény volt, főleg úgy, hogy az új fejlesztésű termékeink ilyen jól bizonyítottak!