Kérdése van? Hívjon minket! [+36-20/514-6350]

Webshopunk folyamatos fejlesztés alatt áll!

ÚJ

Digitális mérleg Delphin LIFTO 75

Digitális mérleg Delphin LIFTO 75
Digitális mérleg Delphin LIFTO 75
Digitális mérleg Delphin LIFTO 75
Digitális mérleg Delphin LIFTO 75
Ha van tökéletes mérleg horgászoknak, akkor az határozottan a LIFTO! Ez az újratölthető digitális mérleg nagy pontossággal mér 10 gramm és 75 kilogramm közötti súlytartományban. A LIFTO nagyon egyszerű vezérléssel rendelkezik, mindössze három gombbal. A mérleg be- és kikapcsolása a Power ON feliratú középső gomb megnyomásával történik. A UNIT gomb rövid megnyomásával módosítható a képernyőn megjelenő súlyegység (kg, lbs, JIN, oz). A UNIT gomb negyedik megnyomásával a mérleget hőmérő üzemmódba kapcsolja, amely az aktuális hőmérsékletet mutatja °C-ban. Erős nappali fényben kikapcsolhatja a kijelző háttérvilágítását, ha 2 másodpercig lenyomva tartja a UNIT gombot, ez pedig hozzájárul az akkumulátor élettartamának meghosszabbításához. A TARE funkció lehetővé teszi a kampón lévő tárgy súlyának nullázását, ami hasznos a halak súlyának mérőzsák nélküli, pontos meghatározásához.


A LIFTO mérleg egyik nagy előnye, hogy a beépített 2000 mAh-s akkumulátort a mikro-USB bemeneten keresztül újratölthető. A töltőkábel a csomag részét képezi. Alacsony fogyasztásának köszönhetően nagyon sokáig bírja, amivel pénzt takarít meg a hagyományos mérlegekhez képest.Ezeken a tulajdonságokon kívül a mérleg rendelkezik még akkumulátor töltöttség- és túlterhelés visszajelzővel is.

Továbbá, egy 100 cm hosszú önbehúzó szalaggal van felszerelve, ami azt jelenti, hogy egy terméken belül egy mérleget és egy mérőszalagot is kapunk. A mérleg egy nagyon erős, masszív fogantyúval is rendelkezik, amely lezárható, hogy a mérleg a lehető legkompaktabb legyen. A kampó a hátoldalon rögzíthető.fogyasztással, be-/kikapcsolható háttérvilágítású kijelzővel, több mértékegységgel, tárázás funkcióval, beépített mérőszalaggal, túlterhelés- és alacsony akkumulátortöltöttség jelzővel, mindez kompakt méretben. A Delphin LIFTO egyszerűen tökéletes!


Tehát összegezve: egy újratölthető mérleg, nagyon széles mérési tartománnyal, alacsony
Nincs raktáron
7 884 Ft
A vásárlás után járó pontok: 394 Ft
Részletek
Technikai paraméterek:
Magasság (a mérleg teste): 13,5 cm
Magasság (a kampóval és fogantyúval együtt): 20 cm
Szélesség: 7 cm
Mérleg kapacitása: 75 kg
Súly: 172 gramm
Energiaellátás: Li-ion 2000 mAh
Adatok
Cikkszám
Delp_LIFTO75
Csomagajánlatok