Kérdése van? Hívjon minket! [+36-20/514-6350]

Webshopunk folyamatos fejlesztés alatt áll!

Magic Wafters Mangó
Magic Wafters Mangó
1 490 Ft
ÚJ

Magic Wafters Mangó

Fedezd fel új wafters csalijainkat, amelyek forradalmasítják a horgászatot élénk színeikkel és páratlan aroma kombinációikkal. Tervezésüknél minden részletre gondoltunk, hogy maximalizáljuk a fogási esélyeket. Próbáld ki, és légy részese az egyedülálló horgászélménynek!
1 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 75 Ft
Részletek
Ismerkedj meg az innovatív wafters csalikkal, a Magic Maggot legújabb csúcskategóriás termékével, amelynek minden egyes darabja szenvedélyünk és szakértelmünk eredménye. A horgászat egyik legizgalmasabb kihívása a változatos viszonyokhoz való alkalmazkodás - ezt a kihívást válaszoljuk meg új wafters csalink egyedülálló kombinációjával. Olyan élénk színeket és innovatív aroma kombinációkat fejlesztettünk ki, amelyek azonnal felkeltik a halak figyelmét, és hosszantartó érdeklődést váltanak ki belőlük.

A színek nem csak a víz alatti láthatóságot optimalizálják, de a különböző víz- és fényviszonyok között is azonnal észrevehetővé teszik a csalikat. Az aromák - amelyeket különleges gondossággal válogattunk össze - garantálják, hogy csalink minden körülmények között kitűnjön, függetlenül attól, hogy milyen a víz hőmérséklete.

Ez a termék azoknak a horgászoknak készült, akik nem elégszenek meg a jóval, hanem a legjobbat keresik. Akár kezdő, akár veterán horgász vagy, a wafters csalink segítségével egy lépéssel a többiek előtt járhatsz. Próbáld ki őket már ma, és tapasztald meg, hogy mivé válhat a horgászat, ha a legmodernebb technológia áll a szenvedélyed szolgálatában!
Adatok
Cikkszám
Wafters_Mango
Csomagajánlatok