Kérdése van? Hívjon minket! [+36-20/514-6350]

Webshopunk folyamatos fejlesztés alatt áll!

Magic Gél Gesztenye
Magic Gél Gesztenye
2 590 Ft
ÚJ

Magic Gél Gesztenye

Fedezze fel a horgászat egy új dimenzióját a Magic Maggot Magic Géllel!
A Magic Gél egyedülálló a magas, 80%-os csonti tartalmával, amely rendkívül vonzóvá teszi minden hal számára.
A gél sajátossága, hogy bár a halak érzékelik a magas minőségű csonti fehérjét, a vízben táplálékot csupán minimális mértékben találnak, így figyelmüket és érdeklődésüket hosszú időre leköti.
Raktáron
2 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 130 Ft
Részletek

Fedezze fel a horgászat egy új dimenzióját a Magic Maggot Magic Géllel! Ez a 110 ml-es gazdaságos kiszerelésű termék nem csak kiváló minőségű, de rendkívül hatékony is a horgászatok során. Az önzáró kupak segítségével könnyedén és gyorsan használható, így nincs szükség felesleges időre a készülés során.
A Magic Gél egyedülálló a magas, 80%-os csonti tartalmával, amely rendkívül vonzóvá teszi minden hal számára. A termék hatását tovább fokozza, hogy 6 különböző ízben kapható. A Magic Maggot márka mindig a minőségre helyezi a hangsúlyt, így a Magic Gél sem kivétel. A legmagasabb minőségű alapanyagokból készül, hogy garantált legyen a hatékonyság és a vonzerő.
A kiemelkedő beltartalmi értékeknek köszönhetően a Magic Gél eredményesen alkalmazható, legyen szó folyó vagy álló vízről. A Magic Gél sajátossága, hogy bár a halak érzékelik a magas minőségű csonti fehérjét, a vízben táplálékot csupán minimális mértékben találnak, így figyelmüket és érdeklődésüket hosszú időre leköti.
Próbálja ki a Magic Maggot Magic Gélt és tapasztalja meg az új szintű horgászati élményt, amelyet ez a kiváló minőségű termék kínál!

Adatok
Cikkszám
Magic_Maggot_Gel_Geszt
Tömeg
130 kg/db
Csomagajánlatok
Kiegészítő termékek