Kérdése van? Hívjon minket! [+36-20/514-6350]

Webshopunk folyamatos fejlesztés alatt áll!

Delphin Method QUIX
Delphin Method QUIX
768 Ft

Delphin Method QUIX

Delphin Method QUIX
Delphin Method QUIX
A Delphin fejlesztői csapata által tervezett csúcskategóriás method feeder kosár. Speciális formája van, amely dobás közben a helyén tartja az etetőanyagot, viszont a mederfenékre érve könnyen kiengedi magából. A QUIX feeder kosár nagy előnye, hogy a kivehető csőnek és az ólmozáson lévő horonynak köszönhetően könnyen cserélhető az ólomsúly és a kosár teste. Miután eltávolította a csövet a kosárból, könnyen leveheti azt a főzsinórról, és kicserélheti egy eltérő súlyúval. Ez a sokoldalúság lehetővé teszi a különböző körülményekhez való alkalmazkodást anélkül, hogy az egész szereléket újra kellene kötni.

Az ólomsúly formája és a bevágások rajta nemcsak tökéletes súlyegyensúlyt biztosítanak, hanem abszolút stabilitást is adnak a szereléknek a mederfenéken. Az aerodinamikus alaknak és a meghosszabbított csőnek köszönhetően minden dobással nagy távolságokat lehet elérni.

Ezenkívül a termék stílusos bordó színű, és piros foltokkal borított fekete ólommal kerül forgalomba. Ez a feeder kosár biztonsági zárral ellátott gyorskapcsos forgóval, és gubancgátló csővel rendelkezik.
Raktáron
768 Ft
A vásárlás után járó pontok: 38 Ft
Részletek
Technikai paraméterek:
Feeder kosár: 55x30x25 mm
Cső hossza: 85 mm
Adatok
Cikkszám
Delphin_QUIX
Csomagajánlatok