Kérdése van? Hívjon minket! [+36-20/514-6350]

Stinky Method Mix 0,75 kg.

A "Stinky Mix" a Stinky, azaz BÜDÖS nevet, a felbontás után érezhető, erősen csontilisztes és hallisztes szagáról kapta.

A magas csontiliszt tartalmának köszönhetően, egy teljesen egyedi és kimagaslóan jó beltartalmú termék, aminek intenzív csalogatóhatása van a halak számára.

Nincs raktáron
1 850 Ft
Részletek

A "Stinky Mix" a Magic Maggot márkacsalád 2017-es újdonsága, és az etetőanyagaink egyik zászlóshajója. A "Stinky", avagy BÜDÖS nevet, a felbontás után érezhető, erősen csontilisztes és hallisztes szagáról kapta.

A magas csontiliszt tartalmának köszönhetően, egy teljesen egyedi és kimagaslóan jó beltartalmú termék, aminek intenzív csalogatóhatása van a halak számára. Minden körülmények között ajánljuk, de elsősorban jól telepített és túlhorgászott vizeken, kifejezetten a "Method" technika alkalmazásával mutatja meg, hogy mit tud. 

Más method mixekhez hasonlóan, óvatosan, és fokozatosan adagoljuk a vizet a kellő állag eléréséhez. A termék nem tartalmaz semmilyen hozzáadott színező vagy illatanyagot, teljesen természetes alapanyagokból készül. Tartósítószer mentes és környezetbarát etetőanyag.

 

 

 

Ide kattincs tájékoztató videókért!

Adatok
Cikkszám
691
Kiegészítő termékek